Waarom

Waarom

“Organisaties mogen wat mij betreft vaak trotser zijn op wat zij doen en betekenen, en daar meer aandacht voor krijgen. Of durven vragen. De juiste toon en inhoud daarvoor vinden vergt tegelijkertijd wel inzicht, inzet én een beetje lef. Ik help mensen daar graag bij.” – Veronique van Zanten

Samen met mijn opdrachtgevers bouw ik aan hoe zij zich presenteren. Op basis van een brede mix aan boodschappen, verhalen en middelen. Voor hun (potentiële) klanten, medewerkers en partners maar ook voor (vak)media en investeerders. Met sterke resultaten: meer bekendheid en een betere reputatie. Of ik help met het beperken van imagoschade in tijden van crisis. Koning & Vogel* – Veronique van Zanten dus – werkt praktisch en slim, met aansprekende feiten, heldere taal en een flinke dosis energie.

*De koning en de vogel is een oud sprookje van Andersen waarin de koning uit jaloezie op het liefdesgeluk van de schoorsteenveger en het herderinnetje zijn land verwaarloost. De enige die hem de waarheid durft te vertellen om het land weer op orde te krijgen, is de praatgrage vogel.

Waarom Koning & Vogel